Activitats/Entorn

A més de les activitats que es poden realitzar a MASIA ELS BACUS (piscina, zona de jocs, passejar, observar els encantadors animals que viuen en els exteriors de la casa,...), l’esplèndid entorn que ens envolta ens ofereix una ventall d’activitats, perquè d’aquesta manera, puguin gaudir d’una visita completa de la zona. Entre aquestes: pesca, senderisme fins a Montserrat, rutes en btt senyalitzades, escalada,... i diferents alternatives per gaudir de la natura.

Masia els Bacus

Fent les reserves (cal que ens ho comuniqueu) també es poden fer sortides en quads, piragüisme al llac, anar al camp de golf, salt en paracaigudes i passeig amb cavalls. La zona també ens permet fer múltiples visites d’interès (la Basílica de Montserrat, Coves de Salitre, agafar l’Aeri fins a Montserrat, visitar Monistrol de Montserrat,...).


RECULL D'IMATGES DE POSSIBLES ACTIVITATS A REALITZAR, TERRENY DE MASIA ELS BACUS I ENTORN (per veure imatges de la casa podeu visitar La casa):

VOLS FER UNA RESERVA?

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta que ens vulguis fer, o per fer la reserva de la vostra estada a MASIA ELS BACUS.

Un lloc per descansar: Relaxa't, respira i gaudeix.