Condicions Generals

1. Dades: En el moment de la reserva s'informarà del nom, adreça i NIF de la persona que efectuï la reserva.

2. No està permès l'allotjament d'un nombre de persones superior a la capacitat màxima de la casa. Haurà de detallar-se exactament el nombre d'adults, nens i menors de dos anys que s'allotjaran en la casa durant els dies d'estada acordats en el moment de formalitzar la reserva.

3. La casa disposa de cuina equipada, llençols i tovalloles de bany.

4. Els consums d'aigua, electricitat estan inclosos en el preu total de l'estada, i per tant no està permesa la utilització d'aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

5. NO S'ADMETEN ANIMALS DE COMPANYIA (consultar amb la propietat).

6. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants en la casa, així com la realització de qualsevol tipus d'obra.

7. No està permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per a qualsevol tipus d'activitat diferent a l'acordada. Tampoc es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l'ordre públic.

8. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi realitzat el pagament del 25% del preu total de l'estada.

9. El propietari es reserva el dret d'exigir al client una quantitat monetària del 25% de l'import total de l'estada en concepte de fiança, com resposta a possibles deterioracions del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions i equipaments de la casa.

10. L'import d'aquesta fiança serà retornat si no existeixen danys.

11. Pagament de l'import de l'estada: en general en el moment d'arribada a la casa o si es fes efectiva l'ocupació de la casa, l'import avançat en concepte de paga i senyal passarà a interpretar-se com fiança, havent d'abonar en aquest moment l'import total de l'allotjament o estada. Una vegada finalitzada l'estada, en cas de no haver danys ni desperfectes, es retornarà la fiança en el termini de dos dies laborables.

12. L'hora d'entrada serà a partir de les 18.30 h. L'hora de sortida serà entre les 17 h. i 18 h. de la tarda de l'ultimo dia contractat.

13. Per a estades d'una setmana l'horari es pactarà amb la propietat. S'abonarà la resta del lloguer al lliurament de les claus. És necessari dur carbó vegetal per a la utilització de la barbacoa. Si la casa és ocupada per més persones de les PACTADES en principi s'haurà d'aplicar un suplement de 55 euros per persona de més. Les visites tindran un suplement de 20 euros per persona i dia. La paga de reserva es guardarà per a un altra ocasió si aquesta fos anul·lada, sempre que la casa estigui disponible.
No es retornarà la paga i senyal.

ES RESERVA EL DRET D'ADMISSIÓ

VOLS FER UNA RESERVA?

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta que ens vulguis fer, o per fer la reserva de la vostra estada a MASIA ELS BACUS.

Un lloc per descansar: Relaxa't, respira i gaudeix.